e-finanse

Witaj, Nieznajomy
Logowanie | Rejestracja.   

Kredyt selfemployed
(1 przeglądających) (1) Gość
Ogólna Dyskusja
Przejdź w dółStrona: 12
TEMAT: Kredyt selfemployed
Kredyt selfemployed 2 Lat, 2 Miesięcy temu Karma: 1
Chcialabym sie dowiedziec czy bylabym w stanie dostac kredyt jako self employed. Problem w tym ze nie mam ksiegowego oraz zadnego potwierdzenia moich zarobkow?

Z gory dziekuje za pomoc
annka
Fresh Boarder
graphgraph
Użytkownicy Offline
The administrator has disabled public write access.

Re:Kredyt selfemployed 2 Lat, 2 Miesięcy temu Karma: 5
Witam,

Jest pani jak najbardziej w stanie ubiegac sie o kredyt hipoteczny. Self-certification www.e-finanse.co.uk/artykuly/57-rodzaje-...ecznych.html?start=2 to opcja przeznaczona dla osob zazwyczaj samo-zatrudnionych (ale nie tylko), ktore nie potrafia udokumentowac swoich zarobkow.

Jako ze banki widza ten rodzaj kredytow jako zwiekszone ryzyko, moze sie pani spodziewac oprocentowania o minimum 0.50% wiekszego w porownaniu do kredytow typu "full status" (www.e-finanse.co.uk/artykuly/57-rodzaje-...ow-hipotecznych.html).

W zwiazku z panujaca obecnie sytuacjia na rynku, bank bedzie takze wymagal aby posiadala pani minimum 15% wkladu wlasnego.

Pozdrawiam,
Marcin
Marcin
Niezależny Doradca Finansowy
Ekspert
graphgraph
Użytkownicy Offline Kliknij tutaj aby obejrzeć profil użytkownika
Płeć: Mężczyzna e-finanse Miejscowość: Cardiff Urodziny: 22/11
Ostatnio edytowany: 09/01/2009 21:48 Przez Marcin.
Każdy z moich postów powinien traktowany być jedynie jako informacja. Jeśli szukasz porady, proszę o kontakt - 07825 44 71 00

Re:Kredyt selfemployed 2 Lat, 2 Miesięcy temu  
witam. ja jestem w londynie od 1,5 roku i mam swoja firme budowlana.probowalem w hsbc ale oni nie udzielaja kredytow self-cert. czy ciagle jestem w stanie otrzymac kredyt jesli jestem tu tylko 1,5 roku?
jon3s

Re:Kredyt selfemployed 2 Lat, 2 Miesięcy temu Karma: 5
witam jon3s,

jesli nie ma problemu ze zdolnoscia kredytowa i depozytem- wkladem wlasnym... to powinno byc OK.

wiekszosc bankow wymaga aby byc w UK 12 miesiecy (panstwa czlonkowskie UE) i miec status rezydenta.

pozdrawiam
Marcin
Marcin
Niezależny Doradca Finansowy
Ekspert
graphgraph
Użytkownicy Offline Kliknij tutaj aby obejrzeć profil użytkownika
Płeć: Mężczyzna e-finanse Miejscowość: Cardiff Urodziny: 22/11
Każdy z moich postów powinien traktowany być jedynie jako informacja. Jeśli szukasz porady, proszę o kontakt - 07825 44 71 00

Re:Kredyt selfemployed 2 Lat, 2 Miesięcy temu Karma: 1
Dziekuje za odpowiedz. Czy w dalszym ciagu bede mogla dostac ten kredyt jesli nie mam ksiegowego?

Pozdrawiam
annka
Fresh Boarder
graphgraph
Użytkownicy Offline

Re:Kredyt selfemployed 2 Lat, 2 Miesięcy temu  
kredyt mozesz spokojnie dostac bez ksiegowego, wystarczy papierek potwierdzajacy ze jestes samozatrudniona
broker

Przejdź do góryStrona: 12
Start Forum