e-finanse

Witaj, Nieznajomy
Logowanie | Rejestracja.   

Odmowili mi kredytu!!!
(1 przeglądających) (1) Gość
Ogólna Dyskusja
Przejdź w dółStrona: 1
TEMAT: Odmowili mi kredytu!!!
*
Odmowili mi kredytu!!! 2 Lat, 1 Miesiąc temu  
witam!
mam z niemala problem poniewaz wlasnie dostalem z zona list od banku, wktorym napisali ze nie dostane kredytu!!!w loiscie napisali ze mam sie z nimi skontaktowac ale jak zadzwonilem to powiedzieli ze moje zarobki sa za niskie!!!ja nic juz nie rozumiem bo kredyt zostal juz wczesniej przyznany. co robic???????
Artur

The administrator has disabled public write access.

Re:Odmowili mi kredytu!!! 2 Lat, 1 Miesiąc temu Karma: 5
Witam panie Arturze,

Czy musial pan przedstawiac potwierdzenie zarobkow czy tez bank zdecydowal sie potwierdzic je u pana pracodawcy?

Z tego co pan napisal wynika ze to wlasnie bank skontaktowal sie z pana pracodawca aby potwierdzic dochody, po czym okazaly sie one nizsze niz podane na aplikacji kredytowej. Mozliwe jest takze, ze czesc panskich zarobkow to nadgodziny, bonus i prowizje. Po wczesniejszym dodaniu przez pana, tworzyly one sume na ktorej opierala sie wstepna kalkulacja. Po otrzymaniu dokladnych informacji od pracodawcy, bank uwzglednil tylko czesc prowizji i bonusu itd.

Aby dowiedziec sie o co dokladnie chodzi, warto zadzwonic do banku i zapytac sie jakie zarobki potwierdzil pracodawca i jaka czesc tych zarobkow bank uwzglednil do klakulacji pozyczki.

Pozdrawiam
Marcin Gierach
Marcin
Niezależny Doradca Finansowy
Ekspert
graphgraph
Użytkownicy Offline Kliknij tutaj aby obejrzeć profil użytkownika
Płeć: Mężczyzna e-finanse Miejscowość: Cardiff Urodziny: 22/11
Każdy z moich postów powinien traktowany być jedynie jako informacja. Jeśli szukasz porady, proszę o kontakt - 07825 44 71 00

Re:Odmowili mi kredytu!!! 2 Lat, 1 Miesiąc temu  
Wlasnie skonczylem moja rozmowe z bankiem (HSBC). Cala sytuacja jest smiechu warta. Moj szef wyslal im list, w ktorym potweirdzil zupelnie inne dochody.

Czeka go ciezka rozmowa ze mna bo ja tak latwo nie popuszcze.

Dziekuje za pomoc.
Artur

Przejdź do góryStrona: 1
Start Forum